top of page
%D0%B1%D1%8A%D1%80%D0%B7%D0%B8%20%D1%81%

Бързите срещи/Speed Dating са изключително успешен формат за запознанства, популярен в цял свят, позволяващ на хората да се запознаят на живо (лице в лице) за малко време с голям брой хора.

Участниците при нас са групирани в конкретни възрастови групи, срещите са ограничени във времето (5 минути), което гарантира, че участниците няма да са принудени да общуват прекалено дълго с безинтересен за тях човек. Решавайки, че са несъвместими, ще е необходимо да изчакат само още няколко минути и... идва следващият!

Според доста бързите срещи имат значително голямо предимство пред традиционните места за запознанства (барове, дискотеки и др.), тъй като хората отиват на такива събития целенасочено, за да се запознават именно с необвързани хора, като тях хора, търсещи връзка. Също така тук имате възможността да се срещнете и поговорите с различен "тип" човек, на който по принцип не бихте обърнали внимание в реалния живот.

За разлика от други места, при нас бързите срещи се провеждат в различни обстановки - според вкуса на всеки, което създава уют и спокойствие, за да могат хората да общуват спокойно. Местата на провеждане са специално обособени за срещите, което осигурява на гостите ни изключителна дискретност.

Love.Match е място, където ще срещнеш търсещи хора точно като ТЕБ, подходящи или не - ще разбереш в момента, в който ги видиш ако не с очите, то със... сърцето си 

Защо Бързи срещи с Love.Match  ?

  • Тук хората са истински -за разлика от виртуалните запознанства тук ще срещнеш истински хора, благодарение на валидацията, която правим, всички са с истинските им лица и имена, няма фалшиви профили, самоличност и снимки.

  • Тук хората търсят това, което и ти- сигурен си, че тези хора търсят връзка, както и ти, и те най-вероятно изпитват подобни притеснения и дискомфорт, както и ти.

  • Тук хората са различни- ще срещнеш всякакви хора, без рамки и граници, което ще те доближи до истинското изживяване на привличането и първоначалния флирт, а защо не и до любовта от пръв поглед.

  • Тук има Дискретност - при нас събитията се провеждат в специално наети помещения за целта, където няма външни хора, ще се почувствате спокойно и уютно, за разлика от сайтовете за запознанства и/или заведенията, където всеки ще ви види.

  • Може да си доведеш приятел- доведи си приятел/ка, в случай че те притеснява нещо или просто искаш да е по-забавно! Ще се опитаме да осигурим възможност да сте един до друг по време на срещите, необходимо е единствено при записването му да ни предупредите.

  • Тук обстановката е подходяща- опитваме се да разнообразим максимално атмосферата, в която се провеждат срещите, с цел всеки да може да се почувства уютно и спокойно според предпочитанията си и в обстановка, която наистина му допада.   .

Oчакваме Ви !

За предстоящи събития следете секция "Събития" и ни последвайте в социалните мрежи

  • Facebook
  • Instagram
favicon.png
favicon.png
LMlogoL.jpg
bottom of page