top of page

Въпроси и Отговори

Практиката сочи, че повечето хора на такива събития са работещи професионалисти, които желаят да срещнат нови хора извън кръга на приятелите, колегите и познатите си. Обикновено има хора от различни среди, с разнообразни интереси и виждания. Идеята е да се съберат забавни и привлекателни хора, с които човек да си прекара добре, а и не само ..

favicon.png

Какво ще  знаят за мен другите участници след събитието?

Преди събитието всеки участник знае единствено пол и възрастов диапазон на своите събеседници, според които е създадено и събитието. По време на събитието, човекът отсреща ще научи това, което Вие лично сте му споделили. След събитието има два варианта- при Съвпадение/Match (взаимно сте се харесали) събеседникът Ви получава имейлът и телефонния Ви номер, както и Вие неговите. В случай, че нямате Съвпадение/Match, няма да получите, както и отсрещната страна, никаква допълнителна информация.

favicon.png

Добра идея в да знаете какво искате да научите за събеседника си по време на среща. Може да дойдете с базови въпроси, които ще Ви насочат към това, което търсите. Ние окуражаваме хората да бъдат себе си, както и да са спонтанни, честни и искрени. Ще срещнете различни събеседници и с всеки може разговора да поеме в различна посока. Не забравяйте, че не провеждате интервю за работа и не сте на разпит, ами сте там да се забавлявате и да си прекарате добре.

favicon.png

Как да се облека?

Дали е добре да си подготвя предварително въпроси, които да задам на събеседниците си?

Облечете се с нещо, в което ще се чувствате комфортно. Някои хора идват направо от работа, така че може да има и хора с костюми. Също така може и да съобразите мястото на провеждане- Напр. „Италианските срещи на чаша вино” обстановката е романтична и уютна, докато в „Любовта и градът” спокойно може да си сложите нещо по-модерно и удобно, като за  заведение.  Не забравяйте, че „Няма втори шанс да направите първо впечатление!”, което важи в пълна сила и при Бързите срещи.

favicon.png

С колко човека ще имам среща на събитието?

Обикновено правим от 8 до 15 срещи за една вечер. Някои събития ще са по-големи  от други, като максимума ни е около 20 срещи, тъй като повече вече стават прекалено много нови хора, които трудно ще се запомнят.

favicon.png

Какво ще стане ако не си харесам никой от дошлите на събитието ?

Практиката показва , че вероятността това да се случи е под 10 %, но въпреки това, в случай че никой не Ви заинтригува и не сте си харесали някого, когото желаете да срещнете отново, ще Ви дадем тикет за още една среща, която ще е напълно безплатна за Вас. Тази възможност се предоставя еднократно за едно лице.

favicon.png

Притеснителен съм, мога ли да взема с мен приятел/ка?

Ние гарантираме, че за нас сигурността на Вашите лични данни е от изключителна важност за нас и че при събирането, обработването и съхраняването на лични данни се подчиняваме на множество закони и нормативни правила, които разпореждат как да бъдат извършвани тези действия и какви гаранции за защита на личните данни да бъдат приложени. Нашата политика за защита на личните данни в прозрачна, разбираема и лесно достъпна форма, в съответствие със Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни и за отмяна на Директива 95/46/EО. Тя е приложима за личните данни на клиентите – физически лица, също както и за служителите така и за партньорите ни.
За повече информация, моля натиснете тук, за да се запознаете с Политиката ни за поверителност и защита на лични данни.

favicon.png

А ако Бързите срещи не се състоят?

favicon.png

Как са защитени личните ми данни и имате ли право да работите с тях?

Макар и рядко, би могло да се случи да не се съберат достатъчно участници за конкретно събитие и тогава може да изберете между два варианта – получавате си обратно парите или получавате тикет за следващо събитие по Ваше желание.

Често задавани въпроси
favicon.png

Какво всъщност представляват Бързите срещи?

Бързите срещи/Speed Dating са изключително успешен формат за запознанства, популярен в цял свят, позволяващ на хората да се запознаят на живо (лице в лице) за малко време с голям брой хора.


Участниците при нас са групирани в конкретни възрастови групи, срещите са ограничени във времето (5 минути), което гарантира, че участниците няма да са принудени да общуват прекалено дълго с безинтересен за тях човек. Решавайки, че са несъвместими, ще е необходимо да изчакат само още няколко минути и... идва следващият!
 

Според доста специалисти, бързите срещи имат значително голямо предимство пред традиционните места за запознанства (барове, дискотеки и др.), тъй като хората отиват на такива събития целенасочено, за да се запознават именно с необвързани хора, като тях хора, търсещи връзка. Също така тук имате възможността да се срещнете и поговорите с различен "тип" хора, на който по принцип не бихте обърнали внимание или изобщо няма къде да срещнете в ежедневието.
 

За разлика от други места, при нас бързите срещи се провеждат в различни обстановки - според вкуса на всеки, което създава уют и спокойствие, за да могат хората да общуват спокойно. Местата на провеждане са специално обособени за срещите, което осигурява на гостите ни изключителна дискретност.

Самата среща е с продължителност пет минути. Това се приема за достатъчно дълго време човек да може вземе решение дали иска да види отсрещната страна още веднъж или не и в същото време достатъчно кратко да се избегнат неудобни моменти и паузи, в случай, че човека срещу него му е безинтересен.

favicon.png

Какво се случва след като пристигна на събитието и как протича то?

Когато пристигнете на мястото на събитието Ви регистрираме с личната Ви карта, като проверяваме данни като име и възраст, за да сме сигурни, че това сте точно Вие и отговаряте на условията на събитието ни. Даваме Ви празна бланка, на която да си попълвате информация за участниците, бадж с името Ви и химикалка. След като пристигнат всички участници Ви провеждаме кратък инструктаж и срещите започват.

По време на срещите ще ви почерпим с хубаво вино. Всяка двойка има 5 минути за среща. След изтичането им ще чуете сигнал, при който Мъжете стават и се преместват на следващата маса по възходящ ред. След края на всяка среща е препоръчително да си отбелязвате в бланката кратка бележка за събеседника Ви, докато не сте го забравили.


След като приключи събитието, до 16 ч на другият ден, е нужно да попълните, в изпратена от нас на имейла, форма, кой от всичките участници бихте искали да срещнете отново. След обработката на резултатите ще получите имейл с информация за това, колко харесвания имате, а при наличие на Съвпадение/ Match и имейлът и телефона на отсрещната страна, както и тя Вашите.

favicon.png

Колко време продължава цялото събитие?

Нашите събития протичат за около 2 часа, като това включва регистрацията на гостите, срещите и кратка почивка .

favicon.png

А колко време е самата среща?

favicon.png

Къде се провеждат събитията?

За разлика от други събития „Бързи срещи”, при нас бързите срещи се провеждат в различни обстановки - според вкуса на всеки, което създава уют и спокойствие, за да могат хората да общуват спокойно. Местата на провеждане са специално обособени за срещите, което осигурява на гостите ни изключителна дискретност. Това са зали под наем или заведения, наети единствено за тази цел и със сигурност няма да има други хора, освен участниците и организаторите.

favicon.png

Каква е цената на събитие Бързи срещи и как става плащането?

Стандартната цена е 34 лв на човек, но има и промоции,за които следете с абониране за бюлетина ни и на фейсбук страницата ни. Записването на участника става единствено след заплащането на сумата. Това може да се осъществи по посочените, в конкретното събитие, начини. След като заплатите по избрания от Вас начин, ще получите мейл с потвърждение, че мястото Ви вече е запазено. Плащане в брой, в деня на събитието, не се допускат. Засега начинът на плащане е с дебитна/кредитна карта по време на регистрацията и по банков път, като посочвате номера на поръчката и Вашето име. 

 

Банковите данни са както следва:

  • Получател: Ел Ес Ес Груп ООД

  • IBAN: BG13RZBB91551012501649

  • Банка: Райфайзенбанк (България) ЕАД

  • Сметка: в BGN /български лева/

Може да платите както от Вашата банкова сметка онлайн, така и на всяка една каса в удобна за Вас банка.

favicon.png

Платил съм, но не получавам потвърдителен имейл?

Възможно е особено при плащане с карта, да не сте завършили регистрацията на поръчката в сайта, което води до липса на данни в системата и ние не бихме могли да се свържем с вас /защото нямаме вашите координати/ . Плащането от друга страна е нещо, което не се губи, затова единствено е необходимо да се свържете с нас за да се уточним. Може да се свържете с нас чрез фейсбук страницата, контактната форма на сайта, онлайн чата на сайта, както и на имейла office.lovematch@gmail.com

favicon.png

С какъв тип хора ще се запозная на събитията?

Да, доведи си приятел/ка, в случай че те притеснява нещо или просто искаш да е по-забавно!  Той/Тя трябва да се запишат като участници и разбира се да отговарят на изискването да са необвързани и във възрастовия диапазон. 

favicon.png

Ще бъда ли сниман/а или заснеман/а по някакъв начин?  

Категорично не! На нашите събития не се позволява и е напълно забранено заснемането под всякаква форма на събитията, независимо къде се провеждат. Изготвяме видеа и снимков материал единствено на частни партита и събития, на които гостите са лично поканени и съответно уведомени за това според съответния законов ред.

favicon.png

Какво става ако съм заплатил, но не успея да дойда?

Ако ни информирате до 7 дни може да отменим регистрацията Ви, като върнем на посочена от Вас банкова сметка сумата или да я заменим с тикет за следващо събитие според Вашето желание.

Ако ни информирате до 2 дни преди събитието, можем да прехвърлим плащането на посочен от теб човек, който да участва вместо теб ( от същия пол).
В случай че мине този срок обаче заплатената сума се губи и не се възстановява.

Бързи срещи
favicon.png

Мога ли да запазя място на мой приятел?

С оглед на работата с лични данни на всеки регистрирал се участник, е необходимо всеки лично да се регистрира и да оперира с личната си информация, нужна при записване на някое от събитията ни, да даде съгласие, да прочете Общите условия, както и Политиката ни за поверителност и да може сам да вземе решение дали е съгласен да посети наше събитие.

Мачмейкинг

favicon.png

Какво е Мачмейкинг услуга?

Мачмейкинг идва от англ. Matchmaking и означава намиране и свързване на най-подходящите партньори, с потенциал за съвместно бъдеще заедно. Най-близката до този смисъл българска дума е „сватовничество“. По своята същност Мачмейкингът представлява процес на персонално търсене и подбор на подходящ партньор, според предварително зададени конкретни изисквания и желания, с цел дългосрочна връзка или брак. 

favicon.png

Какъв е този клуб Love.Match  и колко струва?

Клуб Love. Match е бутиков продукт, част от услугата Мачмейкинг, посветен на тези, които търсят дългосрочна красива връзка, с подходящ за тях партньор. Ние сме алтернатива на онлайн запознанствата и подборът при нас е изключително индивидуален и персонализиран. Членството се осъществява посредством подадена заявка през сайта и последващо одобрение.

 

Участието в клуба може да е активно, което е платено на база различни пакети, които съответстват на вашите нужди и желания и пасивно - безплатно, чрез което в момента, в който попаднем на подходящ за вас кандидат, ще се свържем с вас и при желание от ваша страна, ще ви поканим на среща.

Мачмейкинг
johnny-brown-wfzNd5pB88Y-unsplash.jpg
favicon.png

За кого е подходяща Мачмейкинг услугата?

 Услугата е подходяща за пълнолетни осъзнати хора, които знаят какво искат и търсят партньор за създаване на дългосрочна и успешна връзка. Подходяща е и за всеки, който:

- има чувството, че се върти в омагьосан кръг и среща само неподходящи хора;

- цени времето си и желае да го използва пълноценно;

- желае повече дискретност, конфиденциалност и лично отношение;

- иска да създаде семейство;

- предпочита запознанството на живо, пред виртуалното такова.

При нас членуват интересни, привлекателни и интелигентни хора. Някои от тях са публични личности, мениджъри на големи компании, IT специалисти, адвокати,  финансисти, лекари, хора на изкуството и много други. 

favicon.png

Как да се запиша?

Записването става в нашия сайт ТУК . След като попълните въпросника, ние ще прегледаме вашите отговори и ще се свържем с вас. Очаквайте потвърдителен мейл, като не забравяйте да проверите и папка СПАМ. Имайте предвид също, че ако сте изпратили въпросника късно вечерта или в почивен ден, очаквайте отговор от нас в следващите работни дни. След като станете част от нашия клуб, Вашият любовен живот става наш приоритет! За всякакви въпроси и допълнителна информация сме на разположение.

favicon.png

Записах се, какво се случва след това?

След като попълните въпросника и сте одобрен за членство, ще получите конкретни указания какво следва по имейла. Следваща стъпка е да се срещнем лично, като в рамките на около час искаме да разберем възможно най-много за Вас и Вашите очаквания за потенциален партньор. Също така ще Ви обясним подробно процеса и ще отговорим на всичките въпроси, които Ви вълнуват. Следващият етап е да Ви представим нашите пакетни услуги, като изберете точно този, който отговаря на нуждите Ви. Подписва се договор, следва плащането и всичко започва! Ще валидираме получената от Вас информация - лични документи, дипломи и други, които желаете да приложите. С няколко Ваши любими снимки и допълнителни въпроси ще изготвим Вашия членски профил, с който ще Ви представяме. Нашите консултанти ще анализират профила Ви и ще извършат необходимите действия, като търсене, сравняване на критерии, интервюта с потенциални партньори.

 

При поява на взаимен интерес ще организираме среща. Ние няма как да предвидим кога ще се случи това и дали двама избрани ще желаят да се видят. Няма гаранция и дали дадено запознанство ще прерастне във връзка и дали ще има искра между хората. Поради това няма как да гарантираме минимален брой срещи или успешен завършек. Това, което Ви гарантираме е че ще Ви запознаваме със специално подбрани за вас хора, с които ще си допадате по различни критерии и висок потенциал за успешна връзка.

favicon.png

Какви гаранции давате?

Мачмейкингът е услуга, която ще Ви даде възможност да се срещнете с хора, които ние ще подберем за Вас, според вашите критерии и виждания за успешен партньор. Ние няма как да знаем дали искания от Вас човек съществува в реалния живот и дали би искал да излезне точно с Вас. Не можем да управляваме химията помежду Ви и дали ще си допаднете на срещата. Поради това няма как да дадем гаранция относно минимален брой срещи и кога ще срещнете идеалния за Вас партньор. Хората не са просто стока с характеристики и параметри и това прави невъзможно да отгатнем и предвидим техните решения, емоции или поведение и съответно да дадем гаранции за това. Това, което ви гарантираме е, че ще изпълним процеса по подбор и ще Ви запознаваме със специално подбрани за вас хора, с които ще си допадате по различни критерии и ще имате висок потенциал за успешна дългосрочна връзка.

favicon.png

Защитени ли са личните ми данни?

Поверителността е  в основата на нашата услуга. Нашите клиенти и кандидати водят зает професионален и обществен живот. Някои от тях са обществени и известни личности. Изключително много държим на конфиденциалността и дискретността. Гарантираме, че Вашата лична информация никога няма да бъде споделяна извън обхвата на услугите ни и цялата лична информация, която споделяте с нас, се пази в пълна конфиденциалност. Само служителите на Love.Match имат достъп до Вашата информация и е необходимо Вашето съгласие, преди да споделите лична информация за контакт с потенциално съвпадение. Моля, за повече подробности се запознайте с нашата Политика за поверителност, публикувана на официалния ни сайт.

favicon.png

Проверявате ли всеки участник, регистриран в клуба?

При нас всички участници - както клиенти, така и нашите кандидати, подлежат на верифициране и валидиране според данните, които са се съгласили да ни предоставят лично по време на процеса при услугата Мачмейкинг.

Всеки клиент е лично проверен по документ за самоличност и е селектиран на база вътрешни критерии и стандарти за работа.

Всеки един клубен член е лично интервюиран и успешно преминал през вътрешен процес на одобрение преди да се оторизира членството му.

favicon.png

Мога ли да участвам за Мачейкинга безплатно и да съм част от клуба ?

Да, можете да се регистрирате в нашия клуб Love.Match и да се възползвате от услугата Мачмейкинг. За целта е нужно да подадете заявка през сайта от ТУК и когато попаднем на подходящ за Вас партньор, ще се свържем с Вас и ще Ви поканим на среща.

favicon.png

Попълних въпросника, но все още никой не се е свързал с мен. Какво да правя?

В случай че сте изпратили въпросника, а не сте получили потвърдителен мейл, моля първо проверете в папка СПАМ. Имайте предвид също, че ако сте изпратили въпросника късно вечерта или в почивен ден, очаквайте отговор от нас в следващите работни дни. След като станете част от нашия клуб, Вашият любовен живот става наш приоритет!

 

За всякакви въпроси и допълнителна информация сме на разположение, пишете ни на мейл office.lovematch@gmail.com или по друг удобен за Вас начин.

favicon.png

След като се запиша за Мачмейкинг, след колко време ще изляза на среща?

Процесът по Мачейкинг е изключително специфичен и индивидуален. Може да имате съвпадение още в началото или да отнеме повече време. Може да нямате веднага съвпадение с някого и съответно среща, но ние ще работим непрекъснато за Вас и във всеки един момент има възможност да се появи именно подходящия за Вас човек.

Голяма част от работата ни с кандидатите се случва неусетно за клиента. Тъй като хората не са стока с конкретни параметри и храктеристики, няма как да гарантираме брой срещи или това, че описаният от Вас партньор изобщо съществува. Поддържането на профил с актуални снимки, точна и конкретна информация за Вашия начин на живот и предпочитания, която Вие периодично ни предоставяте, ще ни даде повече възможности да открием точния човек за Вас. Въпреки че няма гарантирано време, за което ще Ви срещнем с подходящ човек, нашите експерти влагат много грижа и усилия, за да Ви спестят времето и да подобрят шансовете ви за успешна дългосрочна връзка.

Ще се свържем с Вас, само когато сме убедени, че даден кандидат е подходящ за Вас.

favicon.png

Как ще прецените кой е подходящ за мен?

След като мине процесът по регистрация, одобрение и провеждане на индивидуалната консултация, ние ще използваме споделената от Вас информация, за да направим подробен персонален анализ и ще установим дали имате съвпадения, съответстващи на Вашето описание.

Голяма част от работата ни с кандидатите се случва неусетно за клиента. Лично проверяваме всички кандидати за Вас и ги интервюираме. Ще се свържем с Вас, в случай че вярваме в потенциала на конкретен човек и само когато сме убедени, че той/тя са подходящи за Вас.

 

Може да се обърнем към Вас за допълнителна информация или уточнения, или да споделим нещо за кандидата, който имаме предвид.

favicon.png

Какво се случва ако по време на договора за Мачмейкинг срещна някого и ми трябва време да го опозная?

В случай че срещнете някого по време на Договора си с нас и имате нужда от време да го опознаете, Love. Match Ви дава възможност за замразяване на Договора / удължаване/ за период до 30 календарни дни. За тази цел е нужно единствено да ни предупредите за това предварително.

favicon.png

Какво се случва след като изляза на среща?

След като излезнете на среща може да обмените визитки, контактите си и да се уговорите за следваща такава. Добре ще е да се свържете с нас за обратна връзка. Това ще ни позволи да актуализираме информацията за вас, като в случай че желаете, може да анализираме и обсъдим детайлно конкретна ситуация или срещата ви като цяло.

Обратната връзка след среща е важна част от процеса ни за запознанства, тъй като ни позволява да прецизираме още повече вашите бъдещи съвпадения с кандидати.

favicon.png

Трябва ли задължително да отида на среща с предложен от вас участник?

Не. Срещате се само и единствено с предложените от нас участници, с които имате желание. Ние можем да улесним процеса и да ви подкрепим с насоки, но крайния избор за среща е само и единствено на двамата участници.

Все пак възможността да срещнете някой, с който имате голям потенциал за сериозна връзка, не е за изпускане.

bottom of page