Въпроси и Отговори

Какво всъщност представляват Бързите срещи?

Бързите срещи/Speed Dating са изключително успешен формат за запознанства, популярен в цял свят, позволяващ на хората да се запознаят на живо (лице в лице) за малко време с голям брой хора.


Участниците при нас са групирани в конкретни възрастови групи, срещите са ограничени във времето (5 минути), което гарантира, че участниците няма да са принудени да общуват прекалено дълго с безинтересен за тях човек. Решавайки, че са несъвместими, ще е необходимо да изчакат само още няколко минути и... идва следващият!
 

Според доста специалисти, бързите срещи имат значително голямо предимство пред традиционните места за запознанства (барове, дискотеки и др.), тъй като хората отиват на такива събития целенасочено, за да се запознават именно с необвързани хора, като тях хора, търсещи връзка. Също така тук имате възможността да се срещнете и поговорите с различен "тип" хора, на който по принцип не бихте обърнали внимание или изобщо няма къде да срещнете в ежедневието.
 

За разлика от други места, при нас бързите срещи се провеждат в различни обстановки - според вкуса на всеки, което създава уют и спокойствие, за да могат хората да общуват спокойно. Местата на провеждане са специално обособени за срещите, което осигурява на гостите ни изключителна дискретност.

Какво се случва след като пристигна на събитието и как протича то?

Когато пристигнете на мястото на събитието Ви регистрираме с личната Ви карта, като проверяваме данни като име и възраст, за да сме сигурни, че това сте точно Вие и отговаряте на условията на събитието ни. Даваме Ви празна бланка, на която да си попълвате информация за участниците, бадж с името Ви и химикалка. След като пристигнат всички участници Ви провеждаме кратък инструктаж и срещите започват.

По време на срещите ще ви почерпим с хубаво вино. Всяка двойка има 5 минути за среща. След изтичането им ще чуете сигнал, при който Мъжете стават и се преместват на следващата маса по възходящ ред. След края на всяка среща е препоръчително да си отбелязвате в бланката кратка бележка за събеседника Ви, докато не сте го забравили.


След като приключи събитието, до 16 ч на другият ден, е нужно да попълните, в изпратена от нас на имейла, форма, кой от всичките участници бихте искали да срещнете отново. След обработката на резултатите ще получите имейл с информация за това, колко харесвания имате, а при наличие на Съвпадение/ Match и имейлът и телефона на отсрещната страна, както и тя Вашите.

Колко време продължава цялото събитие?

Нашите събития протичат за около 2 часа, като това включва регистрацията на гостите, срещите и кратка почивка .

А колко време е самата среща?

Самата среща е с продължителност пет минути. Това се приема за достатъчно дълго време човек да може вземе решение дали иска да види отсрещната страна още веднъж или не и в същото време достатъчно кратко да се избегнат неудобни моменти и паузи, в случай, че човека срещу него му е безинтересен.

Къде се провеждат събитията?

За разлика от други събития „Бързи срещи”, при нас бързите срещи се провеждат в различни обстановки - според вкуса на всеки, което създава уют и спокойствие, за да могат хората да общуват спокойно. Местата на провеждане са специално обособени за срещите, което осигурява на гостите ни изключителна дискретност. Това са зали под наем или заведения, наети единствено за тази цел и със сигурност няма да има други хора, освен участниците и организаторите.

Каква е цената на събитие Бързи срещи и как става плащането?

Стандартната цена е 34 лв на човек, но има и промоции,за които следете с абониране за бюлетина ни и на фейсбук страницата ни. Записването на участника става единствено след заплащането на сумата. Това може да се осъществи по посочените, в конкретното събитие, начини. След като заплатите по избрания от Вас начин, ще получите мейл с потвърждение, че мястото Ви вече е запазено. Плащане в брой, в деня на събитието, не се допускат. Засега начинът на плащане е с дебитна/кредитна карта по време на регистрацията и по банков път, като посочвате номера на поръчката и Вашето име. 

 

Банковите данни са както следва:

  • Получател: Ел Ес Ес Груп ООД

  • IBAN: BG13RZBB91551012501649

  • Банка: Райфайзенбанк (България) ЕАД

  • Сметка: в BGN /български лева/

Може да платите както от Вашата банкова сметка онлайн, така и на всяка една каса в удобна за Вас банка.

Платил съм, но не получавам потвърдителен имейл?

Възможно е особено при плащане с карта, да не сте завършили регистрацията на поръчката в сайта, което води до липса на данни в системата и ние не бихме могли да се свържем с вас /защото нямаме вашите координати/ . Плащането от друга страна е нещо, което не се губи, затова единствено е необходимо да се свържете с нас за да се уточним. Може да се свържете с нас чрез фейсбук страницата, контактната форма на сайта, онлайн чата на сайта, както и на имейла office.lovematch@gmail.com

С какъв тип хора ще се запозная на събитията?

Практиката сочи, че повечето хора на такива събития са работещи професионалисти, които желаят да срещнат нови хора извън кръга на приятелите, колегите и познатите си. Обикновено има хора от различни среди, с разнообразни интереси и виждания. Идеята е да се съберат забавни и привлекателни хора, с които човек да си прекара добре, а и не само ..

Какво ще  знаят за мен другите участници след събитието?

Преди събитието всеки участник знае единствено пол и възрастов диапазон на своите събеседници, според които е създадено и събитието. По време на събитието, човекът отсреща ще научи това, което Вие лично сте му споделили. След събитието има два варианта- при Съвпадение/Match (взаимно сте се харесали) събеседникът Ви получава имейлът и телефонния Ви номер, както и Вие неговите. В случай, че нямате Съвпадение/Match, няма да получите, както и отсрещната страна, никаква допълнителна информация.

Как да се облека?

Облечете се с нещо, в което ще се чувствате комфортно. Някои хора идват направо от работа, така че може да има и хора с костюми. Също така може и да съобразите мястото на провеждане- Напр. „Италианските срещи на чаша вино” обстановката е романтична и уютна, докато в „Любовта и градът” спокойно може да си сложите нещо по-модерно и удобно, като за  заведение.  Не забравяйте, че „Няма втори шанс да направите първо впечатление!”, което важи в пълна сила и при Бързите срещи.

Дали е добре да си подготвя предварително въпроси, които да задам на събеседниците си?

Добра идея в да знаете какво искате да научите за събеседника си по време на среща. Може да дойдете с базови въпроси, които ще Ви насочат към това, което търсите. Ние окуражаваме хората да бъдат себе си, както и да са спонтанни, честни и искрени. Ще срещнете различни събеседници и с всеки може разговора да поеме в различна посока. Не забравяйте, че не провеждате интервю за работа и не сте на разпит, ами сте там да се забавлявате и да си прекарате добре.

С колко човека ще имам среща на събитието?

Обикновено правим от 8 до 15 срещи за една вечер. Някои събития ще са по-големи  от други, като максимума ни е около 20 срещи, тъй като повече вече стават прекалено много нови хора, които трудно ще се запомнят.

Какво ще стане ако не си харесам никой от дошлите на събитието ?

Практиката показва , че вероятността това да се случи е под 10 %, но въпреки това, в случай че никой не Ви заинтригува и не сте си харесали някого, когото желаете да срещнете отново, ще Ви дадем тикет за още една среща, която ще е напълно безплатна за Вас. Тази възможност се предоставя еднократно за едно лице.

Притеснителен съм, мога ли да взема с мен приятел/ка?

Да, доведи си приятел/ка, в случай че те притеснява нещо или просто искаш да е по-забавно!  Той/Тя трябва да се запишат като участници и разбира се да отговарят на изискването да са необвързани и във възрастовия диапазон. 

Ще бъда ли сниман/а или заснеман/а по някакъв начин?  

Категорично не! На нашите събития не се позволява и е напълно забранено заснемането под всякаква форма на събитията, независимо къде се провеждат. Изготвяме видеа и снимков материал единствено на частни партита и събития, на които гостите са лично поканени и съответно уведомени за това според съответния законов ред.

Как са защитени личните ми данни и имате ли право да работите с тях?

Ние гарантираме, че за нас сигурността на Вашите лични данни е от изключителна важност за нас и че при събирането, обработването и съхраняването на лични данни се подчиняваме на множество закони и нормативни правила, които разпореждат как да бъдат извършвани тези действия и какви гаранции за защита на личните данни да бъдат приложени. Нашата политика за защита на личните данни в прозрачна, разбираема и лесно достъпна форма, в съответствие със Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни и за отмяна на Директива 95/46/EО. Тя е приложима за личните данни на клиентите – физически лица, също както и за служителите така и за партньорите ни.
За повече информация, моля натиснете тук, за да се запознаете с Политиката ни за поверителност и защита на лични данни.

А ако Бързите срещи не се състоят?

Макар и рядко, би могло да се случи да не се съберат достатъчно участници за конкретно събитие и тогава може да изберете между два варианта – получавате си обратно парите или получавате тикет за следващо събитие по Ваше желание.

Какво става ако съм заплатил, но не успея да дойда?

Ако ни информирате до 7 дни може да отменим регистрацията Ви, като върнем на посочена от Вас банкова сметка сумата или да я заменим с тикет за следващо събитие според Вашето желание.

Ако ни информирате до 2 дни преди събитието, можем да прехвърлим плащането на посочен от теб човек, който да участва вместо теб ( от същия пол).
В случай че мине този срок обаче заплатената сума се губи и не се възстановява.

Мога ли да запазя място на мой приятел?

С оглед на работата с лични данни на всеки регистрирал се участник, е необходимо всеки лично да се регистрира и да оперира с личната си информация, нужна при записване на някое от събитията ни, да даде съгласие, да прочете Общите условия, както и Политиката ни за поверителност и да може сам да вземе решение дали е съгласен да посети наше събитие.

office.lovematch@gmail.com   тел. 0895 70 68 84

  • White Instagram Icon

©2019 Love.Match | All Rights Reserved