top of page
Търсене

Търсиш любовта? Как да подобриш шанса си?


Всички искат да се влюбят. Ние харчим парите си в киносалона, гледайки актьори да се преструват, че се влюбват един в друг. Купуваме книги, пълни с въображаеми романтични сюжети. Любовта е във въздуха, изглежда, за всички, освен за нас. Това не е точно така, но може да се чувствате така. В нашето високотехнологично общество работата е по-ефективна, а свободното време - по-ограничено. Изключително трудно е да се запознаем с нови хора. На никой не му се иска работата да е неговия любовен партньор, но много от нас все още отчаяно се затрупват с работа и се надяват нещо да се случи.

За щастие, има по-добър начин да срещнете любовта. Някога бързите срещи бяха смешни в света на романтиката. Кой би искал толкова бързо да вземе решение за потенциален партньор? Изглеждаше твърде формулирано за онези, които се надяваха да се хвърлят в обятията на шотландеца, носещ килт, на скала над морето. Обаче бързите срещи са направо бавни, в сравнение с днешните други популярни форми за запознанства. По добре е да погледнете в очите на някого и да проведете разговор, вместо да се опитвате да определите дали нечия профилна снимка е истинска.


Не можем да обещаем, че ще се влюбите, когато отидете на бързи срещи, но шансовете ви всъщност са доста добри. Най-малкото, ще се забавлявате. На никой, който си е изтрил приложението за запознанства, не му липсва времето, в което е слайдвал. Ето няколко от причините, поради които бързите срещи може да ви срещне с вашия перфектен партньор.


Първата среща е наистина очи в очи

От време на време някой прави страховит филм за някой, който се влюбва в картина. За повечето от нас това е немислимо, защото сме привлечени от действителни, дишащи, триизмерни хора, а не от двуизмерни изображения. Ето защо толкова много хора трудно се обвързват онлайн. Колекция от пиксели няма да ви покаже нечии истински израз на лицето. Можете да опитате да погледнете дълбоко в очите на профилната снимка, но всичко, което ще получите, е напрежение на очите и лекция от вашия очен лекар. Общуването чрез вашият онлайн профил почти винаги завършва зле. Срещата е разочарование. Те никога няма да бъдат човекът, какъвто си го представяхте. Когато първата ви среща е лице в лице, всичко това се променя.


Бързите срещи са като да се присъединиш към форум за местни необвързани без забавяния, объркване и откровени лъжи, които вървят с онлайн флирта. Докато седите и се запознавате с различни необвързани, можете да се ръкувате и да осъществявате директен контакт с очите. Всеки иска да изпита любов от пръв поглед и макар да не усещате тази мигновена връзка, ще се изненадате колко бързо се развива химията. Няколко минути искрен, постоянен контакт с очите по време на разговор е много по-съблазнителен от сто моментални съобщения.


Връзката ви започва със забавление, а не със страх


Родителите винаги са ни казвали да не говорим с непознати, особено с тези, които срещаме онлайн. Те обикновено са имали основателна причина за тези предупреждения. Бързо забравяме риска, когато флиртуваме с хубаво лице чрез незабавни съобщения, но щом дойде време да се срещнем в реалния свят, нещата могат да станат твърде реални. Страхът в тези ситуации е напълно сигурен.

Новинате обичат да ни напомнят за опасността от среща с непознати хора от безличната празнота в Интернет. Това е доста реален риск. Такива притеснения, могат да развалят дори идеално хубави, безопасни срещи. Трудно е да разбереш дали вечеряш с господин Единствен, кога се чудиш дали той е сериен убиец или не.

Бързи срещи е групово упражнение. Запознавате се с всички налични необвързани, без никога да напускате безопасността на групата. Това означава, че можете да се отпуснете и да се съсредоточите върху това, което човекът пред вас казва и прави, вместо да си представяте какви оръжия държи в багажника на колата си. Можете да опознаете интересни хора, без да се оставяте на милостта на съдбата по време на първата си истинска среща. Ако все още се чувствате скептично, помислете за това като за парти, фокусирано върху запознанствата. Това е идеята на Бързи срещи. Всички сте там, за да се забавлявате. Някои може да намерят специален човек, но независимо от това всички ще се забавлявате.


Преминаваш бързо през възможностите


Малко са по неприятните неща от първа реална среща с онлайн партньор, в която осъзнавате в рамките на първите пет секунди, че всичко, което някога са ви написали за себе си, е лъжа. Те не си приличат със снимката, те са излъгали за нещата, които сте ги питали, и миришат странно като мухлясало мазе. Не знаем точно каква е тази миризма, но знаем, че не ни харесва.

Бързите срещи никога не ви оставя да страдате от неудобна среща за повече от няколко минути. След като звънне звънчето, вие можете да се потопите обратно в басейна с възможности. Ако не сте се чувствали комфортно с някого, никога повече не трябва да ги виждате. Лоша връзка завършва почти веднага след като започне и може веднага да продължите да търсите любовта. Тъй като бързите срещи привличат такова разнообразие от необвързани, е малко вероятно да повторите едно и също преживяване два пъти.Няма да откриете любовта, докато седите сами вкъщи и колкото и всички ние да обичаме вино, няма да намерите очарователния принц в дъното на тази бутилка Просеко. Бързите срещи са начин без напрежение да излизате, да се срещате с хора и да провеждате разговори. Директният контакт с очите е бонус. Може би ще срещнете някой, още първия път, или може би ще го намерите след няколко посещения.


Никога няма да разбереш кого изпускаш, ако не опиташ.

Запиши се тук. Опитай СЕГА !


gif

282 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page