top of page
Търсене

Новогодишно обещание: Да не съм сама през 2021!

Истински жени споделят как са намерили любовта, като са изпълнили едно новогодишното обещание.

Когато часовникът удари полунощ на Нова година Георги и аз се целувахме за първи път и целият ми свят се промени. Тази снежна нощ, пълна с нови начала, беше преди три години. Георги и аз вече сме женени и очакваме дете.


Тази нова година може да бъде това, което ще промени всичко и за вас. Но истината е, че истинската трансформация обикновено започва много преди първата целувка. Чрез новогодишно обещание вие можете да създадете свой собствен подход към запознанствата - такъв, който ще ви прави щастливи, здрави и верни на себе си - перфектната основа за връзката.


Това са историите на жени, техните новогодишни обещания, които са променили живота им. Техните думи може би ще са вдъхновението, което ще ви помогне да започнете новата година.


01. Не се съгласявай с всичко

Преди да избере своето новогодишно обещание, Ирина откри, че се съгласява твърде много. Твърде увлечена да угажда на другите, тя не се замисляше какво наистина иска, когато става дума за връзка.

„Докато бях на среща осъзнах, че се съгласявам с изявление, за което нямам категорично мнение, но ако наистина помисля, ще имам противоположна гледна точка.“

Въпреки че понякога е по-лесно да кимате и да се съгласявате в момента, Ирина осъзнава, че би спестила време и енергия, като изрази истинските си мисли от самото начало.

На нова година тя си обеща, че ще бъде вярна на мислите и действията си, когато стане въпрос за срещи. „Ако поемам риска да споделя мнението си и мъжа не го одобрява, това е знак, че така или иначе няма да се получи.“ Спазвайки обещанието си, тя откри, че „Моите взаимоотношения са толкова много по-добре ... Сега мога да насоча енергията си в правилната посока и в крайна сметка вече имам пълноценна и естествена за двете страни връзка. "


02. Ще оставя запознанствата да са забавни


Преди края на миналата година Мая преминаваше през сърцераздирателно приключване на седемгодишна връзка. След този удър, тя реши да промени играта с новогодишо обещание „Запознанствата трябва да са забавни - а не драма“, реши тя. След няколко месеца тя се задълбочи в света на запознанствата. „Спрях да се отправям към срещите с очакване, че търся Единственият. Мислех за това като за опознаване на нов приятел. ”

Както Мая отбеляза, вместо да се опитва да предвиди бъдещето им заедно, тя се ангажира с идеята, че трябва да го опознае по-добре, вместо да се опитва да го впише в идеалистичен калъп. Тя също така организира повече срещи, базирани на дейности като катерене, плаване с кану, рисуване, вместо срещи за кафе или храна.

"Тези активни срещи намалиха напрежението и притеснението, което имах около запознанствата ... И сега се срещам с някой наистина страхотен!"


03. Ще бъда отворенa за нови преживявания и хора

След година на върхове и спадове в любовния и живот Елена беше готова за промяна. Тя знаеше, че има нужда от почивка от онлайн запознанствата и изтри всичките си приложения, но новогодишното и обещание беше да бъде отворена за други изживявания за запознанства. Това беше в навечерието на 2017 г.

„Срещнах сегашния си съпруг през февруари 2017 г. Една моя приятелка ме попита дали съм свободна в четвъртък вечерта да отидем заедно на Бързи срещи." Обикновено Елена доста би се колебала за подобен тип събитие, но решава да отиде с приятелката си. "Спомних си за моето обещание на Нова година и казах ДА на новия опит. “ Оказва се, че така е срещнала съпруга си.

"Ако по това време, вместо да го видя, разглеждах профила му в Тиндър, не съм 100% сигурна, че бих имала същото ниво на вълнение. Никога не трябва да правите компромиси с морала и ценностите си, но що се отнася до останалите неща, може да се изненадате, колко незначителни са те! "


04. Разведена с две деца не значи, сама завинаги


Ани е самотна майка, след развода се беше отдала изцяло на отглеждането на децата. Докато една Нова година, няколко години след раздялата с мъжа си, тя си каза "Не искам да съм сама завинаги, имам деца, за които се грижа, но трябва да се погрижа и за себе си. Щастилива майка - щастливи деца. “

Ани се впуска отново в света на срещите, което никак не е лесно "Трябваше да обмислям не само дали е подходящ за мен, но и дали е подходящ за съвместен родител. Освен това имах абсолютно нулево време да прекарвам часове в барове и чатене, прекалено бях заета да се опитвам да отгледам децата.“ Оказва се, че свободното време на Ани е когато децата са при баща си или при баба си и дядо си, следвайки новогодишното си обещание, тя не се отказва въпреки пречките и резултатът не закъснява.

"Може да не е лесно да интегрирате тази любов в живота, който сте имали с децата си, преди този човек да се появи, но това не е невъзможно. Всъщност това е не само възможно, но напълно си заслужава. Знам това, защото дълго чаках да бъда с някого, с когото наистина исках да седя на вечеря и да лежа нощем и да отглеждам семейство. По пътя имаше някои планини за изкачване, но ние успяхме.“05. Ще правя това, което обичам, а не това, което другите смятат, че трябва да правя

"Винаги шаферката, никога булката", е израз, който описва Криси. След почти несъществуващ живот на запознанства, тя е постоянно съветвана и критикувана от приятелите и семейството си, да си намери някой. Криси попада на цитат, който избира за новогодишното си обещание: „Продължавай да правиш това, което обичаш, а не това, което другите смятат, че трябва да правиш ... защото колко чудесно би било да срещнеш някой, който прави това, което обича в същото време?"

Е, за Криси пътуването е това, което тя обича. Тя тръгва на самостоятелно пътешествие приключение из Европа и Азия. Въпреки че това не е обичайния подход да срещнеш някого, това беше правилното решение за нея. „Моята година на растеж, пътувания, правене на неща за мен и правене на неща, които обичам, учене за себе си и за другите беше част от процеса, за да ме доведе до този момент, където се чувствам готова да започна да се срещам с мъже“, обяснява Криси, която сега започва да излиза на срещи „Искам да продължа към приключението, наречено запознанства! Сега съм много по-отворена към света. Има толкова много интересни хора там. Вълнувам се от онова, което ни предстои през 2021 г.! “


164 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page