top of page
Търсене

Мъже споделят: Как са разбрали, че тя е ЖЕНАТА!

Загубили ли сте вяра в мъжете? Това може да възстанови вярата ви - 27 мъже споделят, какво ги е накарало да се влюбят в половинката им

.

Може и да не ви се вярва, но мъжете могат да бъдат също толкова романтични и мечтателни, колкото жените, когато става дума за влюбване. Подобно на жените, те търсят знаци, че този човек е тяхната сродна душа, тяхната Жена с главно Ж. Попитахме мъже в стабилни, дългогодишни връзки какво е било първото, което ги е накарло да чувстват, че тя е единствената. Това, което казаха, беше сладко, смешно и супер успокояващо и се надявам тази информация да затопли сърцето ви толкова, колкото и моето, както и да ви успокои, че има и свестни мъже.


1. Когато ми задава въпроси за мен

"Когато започнах да получавам въпроси за себе си или за мнението си, започнах да се вълнувам."


2. Когато е честна

"Казва ти глупостите, които е правила. Признава грешките си. Може да се смее на себе си. Разказва ти ясно неща, които смята, че трябва да знаеш, въпреки че може да не я представят в най-добрата и светлина."


3. Когато има невероятно семейство

"Бях представен на бъдещата ми съпруга от нейния брат. Колко братя биха направили това? Още преди да се срещна с нея, мислех, че семейството й е чудесно и обикновено това е добър знак."


4. Когато се фокусира върху малките неща

"Когато съпругата ми и аз се запознахме работех нощна смяна. Тя единствена разбираше графика ми за сън и правеше малки жестове, като да ми купи нови тапи за уши, за да мога да спя по-добре и да ме покани у тях за 'закуска' следобед, след като се събудя. "


5. Когато е страхотно да е постоянно с мен

"Срещахме се малко повече от месец. Аз имах две седмици отпуска за коледните празници и се прибирах вкъщи, за да видя семейството си. Майка ми на шега покани новата ми приятелка. Казах й, а тя каза да . Карахме 9 часа до дома ми, прекарахме 10 дни там, после отидохме до другия край на щата, където прекарахме Нова година с моите приятели. Когато най-накрая се върнахме у нас след около 10 часа шофиране, я попитах дали иска да наемем филм и да си вземем пица, и тя каза да. И така, след като прекарахме 24/7 заедно в продължение на почти 3 седмици, ние все още се радвахме на компанията си. Мисля, че и двамата знаехме в този момент, че сме един за друг. Женени сме от 11 години и имаме две деца. "


6. Когато се се отнася добре с другите хора

"Много важно за мен е, как се отнася с другите хора. Аз съм сигурен, че може да се направят много изводи за характера и, според това как се отнася с някого, от който няма да получи нищо. "


7. Когато знае как да прави компромиси

"Желанието й да прави компромиси с нещата, разбира се аз също правя компромиси. Вярвам, че има неща, с които не бива да се правят компромиси, а те може да не са еднакви за всеки от нас . Никога не бих искал тя да прави компромиси с нещо, което противоречи на същността и."


8. Когато ме приема такъв, какъвто съм

"Тя ми позволи да бъда точно такъв, какъвто съм. Без заяждане, досаждане или хленчене за това, което" трябва да бъда ", тя просто се радваше да бъде с човека "МЕН ". Не беше нужно да ме пита дали имам нужда от време да съм сам или с приятели, тя също използваше това време за себе си. Не ме караше да се обяснявам, къде отивам, кой друг ще е там и не се обаждаше по телефона за да ме проверява. Имам приятели, чийто гаджета ги следят повече отколкото родителите им някога. Не бих могъл да бъда с някой, който смята, че ме притежава. И аз се отнасям към нея по същия начин. Не бих могъл да пожелая по-добра, по-стабилна, по-любяща, по-прекрасна съпруга. "


9. Когато може да общува

"Тя се справяше много добре с разногласията ни, не се цупеше, не крещеше и никога не използваше нещо, което съм и казал, като оръжие срещу мен. Ние дори не се карахме често, тя отстояваше интересите си зряло и без драматизиране, изчакваше да се успокои и след това говорехме спокойно. Предполагам, че аз правех същото и затова много добре ни се получаваше. Ние наистина се изслушвахме."


10. Когато тя ме пипа без да пита

"Прави ми масаж на врата и гърба без да я питам! Имал съм прекалено много връзки, в които винаги е бил мой ред да масажирам. Текущата ми мацка идва и започва да ме масажира, ако изглеждам напрегнат или съм шофирал дълго."


11. Когато тя обича да опитва нови неща

"Ако тя е съгласна да опитваме нови неща, веднага печели сърцето ми. Не говоря за това да харесва нещото, а само да има желание да опита нови неща. Ако всяка среща е постояна битка да уцелиш какво да правите, какво да ядете, какво да видите и т.н. ... това е като трън в з....ка Ако тя е отворена към новите неща, можем заедно да ги ткриваме."


12. Когато знае какво иска

"Тя ми каза точно какво очаква от една връзка и от партньора си. Неща, с които няма да направи компромиси. Каза ми какво иска и че няма време да си играе игрички. Беше брутално честна, но и много разбираща. Даде ми много свобода, когато имах нужда, но също така ми даде да разбера от какво има нужда. Извода: Няма налучквания в нашата връзка и ние сме много честни един с друг."


13. Когато знае, че си струва.

"Силно чувство за независимост и увереност. Повечето момичета, с които излизах, след няколко месеца започваха да показват много проблеми с увереността и самочувствието и това винаги се оказваше лошо."


14. Когато ме кара да се смея

"Жена ми ме кара да се смея всеки ден с нейните измислици. Намирането на жена, която няма нищо против да изглежда глупаво за да е забавна, е най-доброто нещо досега."


15. Когато си признава грешките

"Когато спомена нещо, което е направила и ме е разстроило, тя вместо да се ядоса, признава грешката си и се извинява.Когато двойките имат аргументи, не бива да е състезание за доказване кой е прав и кой греши. Трябва да бъде разговор за решаване на проблема. Много хора просто не искат да си признаят, че са сгрешили. Но честно казано, ако си признаете, когато грешите и се извините, нещата ще стани по-добре много по-бързо и по-лесно, отколкото да имате безсмислени караници, които създават негодувание за години напред"


16. Когато тя е мила

"(Женени вече 5 години) Срещахме се няколко месеца и заедно тръгнахме на пътешествие. Спряхме и взехме обичайните закуски и се върнахме на пътя. Помолих я да ми даде моята вода, която все още беше в чантата. Тя извади бутилката, отвори я и ми даде да пия. Бях изумен, защото такова малко нещо всъщност беше едно от най-хубавите неща, които някой някога е правил за мен."


17. Когато тя не ме стресира

"Никога не ме стресира, няма никакви драми, никога не се чудя дали съм казал правилното нещо, дали ще ми върне смс-а или ще ме отсвири. Никога не съм се чувствал притискан, винаги съм се чувствал уважаван, изслушван и разбиран. Оценява и се радва да прекарва време с мен, независимо какво правим. Конфортно е да сме себе си един до друг."


18. Когато тя се изказва без намеци

"Тя ясно обяснява очакванията / нуждите / желанията си и не предизвиква изненадващо отношение към вас, защото не ви каза, че иска да останете вкъщи, вместо да излизате, или че очаква да готвите, когато се приберете от работа преди нея и т.н. ... Неизречените очаквания са несправедливи и ако момичето има лош навик да не съобщава това, което би искала от вас тогава, по скоро се откажете. Връзката изисква взаимно уважение и комуникация за това, което бихте искали от другия човек. Без четене на мисли, "просто трябва да знаеш какво мисля за x", просто уважение и комуникация. "


19. Когато тя си похапва

"Първия път когато видях съпругата ми да си поръчва храна онемях. Тя си поръча големи картофки и двоен чийзбургер. И двамата сме с наднормено тегло сега, но сме щастливи и се опитваме да отслабнем."


20. Когато тя ми носи радост

"Тя изпълва всяка стая със слънчева светлина."


21. Когато тя ми пази гърба

"Срещнах момичето, когато бях на 21 години и 4 месеца по-късно се ожених за нея. Това беше преди 23 години. Просто й се доверих. Наистина не мога да го обясня, но знаех, че винаги ще ми пази гърба, независимо какво се случва. Оказа се, че съм прав."


22. Когато тя е ок да правим различни неща

"Забелязах го, след като заживяхме заедно, мога да седя на компютъра в продължение на 4 часа, докато тя гледа телевизия и разменяме само по няколко думи. И това е ок и за двама ни."


23. Когато тя е инициатор за любовна игра

"Искайте си от време на време. Много жени чакат винаги мъжете да започнат любовната игра. Ако жената показва, че и тя има желание понякога, това е сериозна причина за задълбочаване на връзката."


24. Когато тя прави живота ми по лесен и позволява да и върна услугата

"И двамата имахме графици, тя направи някои неща да ги улесни, показа много емпатия. Например - аз играя често хокей, тя следи винаги да ми е изпран екипа. Това ме накара и аз да и помогна и затова и миех бутилката за вода, в дните когато е на фитнес. Това са дребни неща, но когато тя се погрижи за мен по този начин, ме накара и аз да искам да се грижа за нея."


25. Когато тя ненатрапчиво показва, че иска да си с нея по дълго

"Тя разгледа разписанието на автобуса ми и направи график на часовете, първо за да не го изпусна и второ да съм с нея възможно най-много време."


26. Когато тя истински добър човек

"Тя не е добра жена, тя е добър човек"


27. Когато тя прави живота ми по добър

"Открих, че всички причини да се влюбиш се свеждат до един ключов момент - по-щастлив съм с нея, отколкото съм, когато съм сам. Все още имам време за себе си, но като цяло тя просто повишава моето базово ниво на щастие значително. И двамата се подкрепяме през периоди на депресия и все още сме във фаза на медения месец вече 5 години. "

267 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички