top of page
Търсене

Любов по време на Корона/COVID-19/

Актуализирано: 19.04.2021 г.

Намирането на партньор винаги е било трудно, а сега 2021 година е по-трудно от всякога. Стресът и тревогите от ежедневните запознанства се усложняват от стреса и тревогите при справяне с глобалната пандемия. Това обаче не означава, че сме обречени да останем сами завинаги. Само защото света е спрял, не е причина да се откажем от любовта.


Ето 10 неща, които можем да направим за любовта по време на Корона /COVID-19/.
1. Доверете се на близките си - вашето семейство и приятели вече ви обичат и познават, така че ще могат да ви помогнат да намерите страхотна половинка. Струва си да се вслушате в техните съвети, а препоръчаните от тях кандидати са вече проверени.


2. Определете основните ценности, които търсите в партньора си - мислете за тях като разширена версия на висок, тъмен и красив. Основните ценности се дефинират от основните убеждения, които човек има за живота и как ги прилага. Те са в основата на това как се държим в света, ръководните принципи, които ни помагат да разберем кое е правилно и какво не е в нашите действия. Вътрешността на човек е мястото, където живее магията. Външността е само да ви покани.


3. Направете си самоанализ - запознаването със себе си е важна първа стъпка, преди да опознаете някой друг. Колкото повече разбираме себе си, откъде идваме и от какво трябва да се откажем, толкова по-бързо можем да продължим с намирането на правилната любов в живота си.


4. Направете си визуална романтична дъска - точно както бихте го направили за идеалната работа или дори за идеалната кухня, визуалната дъска може да ви помогне да откриете за какво копнеете и по лесно да го разпознаете и привлечете в живота си.


5. Не преследвайте някой, който е на друга вълна - ако някой ви каже, че не иска да направи следващата крачка, не си губете времето в опити да му промените мнението. Дори, ако успеете някакси да го убедите, колко дълго ще остане напълно отдаден на вашата връзка и няма ли това да се превърне в постоянна борба за вас. Някъде там ви чака някой, който иска същите неща и не е нужно да го убеждавате - потърсете го.


6. Забавлявайте се навън сами - катеренето, карането на колело и дори четенето на книга в парка, може да ви помогне да намерите партньор, само защото сте някъде, където може да ви намерят.


7. Станете доброволец - това е начин не само да намерите любовта, но и да подобрите вашето лично щастие, особено по време на пандемията. Ако решите да разходите куче знайте, че те са най-очарователните ледоразбивачи в света и дори да не срещнете романтичен партньор, пак ще получите тонове безусловна любов.


8. Вземете нещата във ваши ръце - сега не е време да седите и чакате някой да ви покани на среща. В момента повечето хора се чувстват самотни и си мечтаят за романтика и социализация, но поради пандемията са плахи. Направете първата крачка, запишете се на бързи срещи и срещнете любовта още утре.


9. Обмислете мачмейкинг - ако приятелите ви не са много полезни (или вече сте изчерпали тези възможости) помислете за наемане на професионален сватовник. Да позволиш на сватовниците да се погрижат за вас доказано намалява стреса и подобрява шансовете.


10. Не се отчайвайте - има капак за всяко гърне и ще намерите съвпадение, когато трябва, стига да опитвате. Дотогава работете за това, наслаждавайте се на преживяването и не го приемайте твърде сериозно!


478 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page