top of page
Търсене

Как да спечелиш дамата на сърцето си?

Искате ли да създадете невероятна връзка с жена и да получите същия вид любов, който давате в замяна? Ето 10 начина, по които всеки мъж трябва да се отнася с жената на сърцето му.

Обръщайте и внимание

Понякога малките неща, които човек казва имат най-голямо значение. Обърнете внимание на това, което прави и казва. Покажете й, че го забелязвате. Не се страхувайте да и направите комплимент. Това ще я накара да се почувства добре.


Общувайте с нея

Общуването е всичко в една връзка, особено за жената. Когато нещо я притеснява, за вас е по лесно да се изключите, мислите, че тя просто ще го приеме или вярвате, че проблемът ще се реши сам. Но понякога е необходимо определено ниво на прямост, за да се реши въпроса и за да стигне връзката до там, където трябва да бъде. Уверете се, че слушате активно, когато тя споделя нещо с вас, и че общувате с уважение.


Уважавайте я

Към една жена винаги трябва да се отнасяте с уважение. В никакъв случай спора не трябва да ескалират до момент, в който я атакувате и обиждате. Тези актове на неуважение лесно могат да се превърнат в емоционално и физическо насилие. Независимо докъде ви води спора, трябва да упражнявате самоконтрол и открито да споделяте какво ви притеснява. Отнасяйте се със същото уважение, което бихте искали да имате във връзката ви.


Не говорете с приятелите и зад гърба и.

Няма нищо лошо, да имате общи приятели с жената, с която сте, но се уверете, че отношенията с тях са уважителни и никога не са зад гърба на жената. Дори да си мислите, че е невинно, възможно е заради такива действия да загубите доверието и.


Поддържайте искрите живи

Не спирайте да флиртувате. Дори да се виждате от известно време, това не означава, че романтиката в отношенията трябва да си отиде - когато това стане, това може да накара жената да се почувства несигурна за връзката. Ако чувствате, че искрата избледнява и искате да я запазите, правете неща, които я радват. Няма нищо лошо да повторите първата ви среща, за да я накарате да се чувства специална.


Запомнете важните дати

Дори и да не го каже, една жена обича, когато мъжът й помни важните дати: рождени дни, годишнини и важни събития във връзката. И не мислете, че тя не забелязва, когато не го правите. Не само, че ще я впечатлите, когато си ги спомняте, но и ще й покажете, че ви пука.

Правете и комплименти

Всяка жена иска да се почувства красива, а понякога най-добрият начин за това е с комплимент. Ако тя има труден ден или ако не сте го казвали от известно време, кажете й колко страхотно изглежда, как ще успее да се справи с всяка трудност. Тези комплименти показват, че обръщате внимание на това, което преживява и може значително да подобрите деня и.


Давайте й малки подаръци

Може да я карате да се чувства специална, като й давате малки подаръци, които показават, че мислите за нея. Това може да бъде всичко - от кутия с любимите й шоколадови бонбони до бележка, която просто казва „Обичам те.“ Поводът не винаги трябва да е специален, за да покажете колко я обичате.


Бъдете честни с нея

Дори да мислите, че честността ви ще доведе до конфликт, неискренните отношения са много по разрушителни. Когато усетите нещо, което ви притеснява, кажете й. Една жена иска и заслужава да знае какви са чувствата ви към нея. Дори и в момента да не ви се струва така, тя винаги ще ви уважава, когато го правите.


Казвайте и че я обичате

Понякога една жена просто иска да чуе, че е обичана. Само защото мислите, че тя знае, че я обичате, не значи, че това е така. Ако сте го казвали, а сега не го правите, това я обърква. Ако я обичате, казвайте и го не само по специални поводи.


Ако нямате дама завладяла сърцето ви или сте дама, която търси своята половинка

Може да ги срещнете на нашите събития

Запиши се тук. Опитай СЕГА !

179 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page