top of page
Търсене

Защо трябва да отида на Бързи срещи?

Чудили ли сте се за Бързи срещи? Не сте сигурни дали е за вас? 80% успеваемост доказват, че са подходящи за повече хора, отколкото може би си мислите. Единствения начин да разберете със сигурност, за себе си, е да го изпробвате.


Това е комбинация от вечерно забавление, без неловки паузи и скучни часове на бара. Структурата на Бързите срещи е изцяло концентрирана в запознанството. Вие ще срещнете истински, живи, дишащи хора, за които знаете без съмнение, че също търсят връзка. Профилните снимки не могат да ви заблудят, защото няма такива. Не трябва да се притеснявате, кой от непознатите в бара е дошъл само да се забавлява и кой да търси любовта. Вашия разцъфваш разговор, няма да бъде рязко прекъснат, от завърналия се от тоалетната партньор. Бързите срещи предлагат по-малко стрес, повече запознанства и много забавление.


Това е като обикновенна среща, но по бърза


Когато се съгласите на среща, подписвате неписан договор, да прекарате поне една вечер с някого. Трябва да се ангажирате, дори ако това е само за няколко часа. Всеки, който някога е отишъл на катастрофална среща, знае, че дори няколко часа могат да бъдат много, твърде много. Няма нищо толкова гадно като да отидеш на среща и да разбереш, че потенциалният ти партньор е сноб, бездарник или една от онези скъпоценни души, които нямат представа кога да спрат да говорят за бившия си.


Бързото запознанство наистина е като редовно запознанство, но е по-бързо. На повечето събития партньорите се сменят на всеки пет минути или по-малко. Това ви дава шанса да получите първо впечатление. Вероятно няма да разберете дали това е истинска любов след триминутен разговор, но ще разберете дали връзката е обречена, преди да започне. Харесвате котки, а той харесва кучета. Вие обичате да четете, а той се хвали, че не е пипал книга от гимназията. Някои неща просто не са определени да се случат, а бързите срещи ви помагат да прекарате по-малко бавни срещи за по-малко време, отколкото някои хора прекарват в банята. Не харесваш някой? След няколко минути го няма и продължавате напред.


Забавно е


Холивуд обожава да изобразява бързите срещи като една от най-неудобните сцени, които може да си представите. Те представят стая, пълна със странни хора, които по някакъв начин не са успели да намерят смислени връзки другаде и сега вече са напълно отчаяни. Това не може да бъде по-далеч от истината.

Събитията за бързи запознанства са оптимистични и бързи. Повечето участници са възпитани, успешни и позитивни хора, които търсят сериозна и удовлетворяваща реална връзка. Всички там разбират естеството на събитието, така че няма подигравки и излишно напрежение. Смеха се чува често. Не забравяйте, че независимо от начина, по който е изобразено във филмите, бързите срещи не са място, на което може да се изложите, когато всички в стаята са в една и съща лодка, цари изненадващо разбиране, доверие и подкрепа. Има и много забавление и вълнуващи изживявания, които оставят спомени, а защо не и любов и приятелства за цял живот.


Има сигурност


Интернет даде на свалячите и хищниците много нови възможности. Той им позволи анонимно да изучават целите си и да ги убеждават по лесно да прекарат време сами в тяхната компания. Един от инструментите, разбира се, е онлайн запознанствата. Регистрирайки се в такъв тип приложение, вие излагате личната си информация пред неопределен брой хора, дори не знаете кой слайдва снимките и мислите ви. Разбира се някои хора са намерили смислени връзки чрез тези приложения и сайтове, но рискът винаги е налице. Много хора се чувстват неудобно след проведен чат, да се срещнат с непознати, а и често при реалната среща има разочарование, защото представянето не отговаря на реалноста.


Въпреки, че винаги има известна доза риск във всякакъв вид ситуации за запознанства, бързото запознанство е една от най-сигурните опции от тях, особено ако сте нов в града. Прекарваш време с непознати един срещу друг, но всъщност никога не сте сами. Бързото запознанство е ръководено събитие, така, че винаги имате някой наблизо, с когото може да поговорите, ако се чувствате некомфортно или застрашени, освен това участниците са се идентифицирали с истинските си имена посредством документи за самоличност. По-лесно е да се отпуснете и да проведете добър разговор, ако знаете, че имате подкрепа и не сте сами. А и това е една от малкото възможности да отидете с приятел/ка на първа среща.


Срещаш много нови хора за малко време


Когато имате само няколко минути за опознаване, ще забележите, че разговорите стигат до важните неща, много по бързо и естествено. Има разлика между една среща за вечерта и много срещи. Фокуса е друг и това позволява да питаш директно, без да е неловко. Благодарение на бързината, ще се срещнете с повече нови свободни хора за една вечер, отколкото за няколко месеца в ежедневието. В крайна сметка, излизането на индивидуални срещи отнема много повече време и е доста по скъпо. Бързите срещи бързо разчупват леда, дават ти реално първо впечатление и откриват възможности за бъдещи взаимотношения с няколко потенциални партньори в рамките на 1 - 2 часа.


Всеки, който сериозно се опитва да си намери партньор, може да види, практическите предимства и големите възможности, в формата бързи срещи. Намирането на любовта не е лесно. Губенето на ценно време с неподходящите хора, пишейки си дни наред, за да се видите и да разберете, че профила е фалшив или цяла загубена вечер, след като сте разбрали на петата минута, че нямате никакво привличане, не само ще ви забави, но и ще ви накара да се чувствате излъгани и обезверени. Дори, ако сте Томас Едисън за запознанствата и не сте впечатлени от първите сто партньори, бързите срещи ви помага да постигнете тази сто и първата среща по-бързо.И така, готови ли сте да пробвате? Запомнете в най-лошия случай, няма да имате съвпадение с някой, от участниците. Въпреки това ще се забавлявате, ще срещнете нови хора и ще прекарате вечер навън. Риска при бързите срещи е минимален, а резултата може да го превъзхожда драматично - 80% от участниците реализират връзка, благодаение на участието си в бързи срещи. Излезте навън, позабавлявайте се и запомнете, че не е задължително да си харесате някой. Бързите срещи са на високи обороти, но с ниско ниво на напрежение. Защо да не се позабавлявате? А може би точно тази вечер ще срещнете любовта...
 55 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page