top of page
Агенция за запознанства София- Мачмейкинг и бързи срещи, сериозни запознанства

Нашите клиенти

Нашата бутикова Мачмейкинг услуга в клуб Love.Match се състои от хора точно като теб - необвързани жени и мъже, търсещи висококачествена персонална услуга, успешен и подходящ партньор, с потенциал за дългосрочна и щастлива връзка. Ставайки член при нас, ти не просто купуваш услуга, ти ставаш част от семейството на Love.Match

 

Представяме ти част от профилите на наши клиенти:

seriozni zapoznanstva.jpg

Р. 34 год. /мъж/

София

Аз съм мъж от София /181 см/, по професия съм инженер. Търся умна, мила и сериозна жена / до 40 г./ която иска да създаде семейство и деца. Може да има деца от предишен брак, това няма значение за мен. Важното е да разбран, открит и честен човек, с позитивна нагласа към живота.

М. 29 год. /жена/

София

На 29 години съм от Сливен, но живея в София /167 см/. Работя в чуждестранна компания на административна длъжност. Искам да срещна стабилен и отговорен мъж /до 44 год./, със сериозни намерения, тъй като вече съм готова за семейство и деца. Обичам природата и пътуванията, но също и домашния уют. Предпочитам мъжа да няма деца от предишен брак.

matchmaking sofia jeni.jpg
seriozni zapoznanstva muje.jpg

Д. 42 год /мъж/

София

От Пловдие съм, но живея в София /179 см/ на ръководна длъжност съм в немска компания, разведен с момиче на 12 г. Търся своята сродна душа, тъй като смятам, че истинската любов не се среща веднъж в живота, ами няколко пъти под различна форма. Готов съм да се грижа за жената до мен и нямам против да има и тя дете или деца. Подкрепящ и привързващ съм, може би и романтик. Обичам да чета и да слушам рок.

Д. 39 год. /жена/

София

От София съм /169см/, разведена с две деца. Търся интелигентен, приятен и сериозен мъж за да споделим хубавите неща от живота заедно. Вярвам, че най-хубавото тепърва ми предстои! Той трябва да е между 37 и 46 години и да не е по-нисък от мен. Обичам да пътувам на интересни места и да се забавлявам.

zapoznanstva seriozni s jeni.jpg

Ж. 37 год. /жена/

Пловдив

Живея в Пловдив, но планирам да се местя скоро в София. Работата ми е доста гъвкава и ми дава свобода в това да организирам времето си. Търся приятен и уравновесен мъж /до 45г./, с който да пътуваме из страната и да се наслаждаваме на живота. Нямам деца, но искам да имам. Обичам морето, да се забавляваме и пътувам в България.. 

zapoznanstva seriozni s jeni sofia.jpg
seriozni zapoznanstva s muje мачмейкинг.

И. 36 год /мъж/

София

Мъж /188см/, разведен, без деца, очаква да срещне своята половинка, с която да бъдат щастливи. Определям се като постоянен, отговорен и организиран човек, със собствен бизнес съм и финансово стабилен. Търся жена /до 40г/, която да иска семейство и поне едно дете. Обичам спорта, хубавите филми и да пътувам.

ОТЗИВИ ОТ НАШИ КЛИЕНТИ

Girl with Yellow Sweater

Мая , 29 год.

Никога не съм си и представяла, че ще срещна такъв мъж чрез услуга, за която не бях и чувала никога в живота си. Още от началото се чувствах доста комфортно, момичетата са доста отзивчиви и винаги отговарят на всичките ми въпроси.  Вече няколко месеца сме заедно и съм щастлива!

Людмил, 41 г.

Понякога, наблягайки на кариерното развитие, човек губи представа за годините и живота около себе си. Човек урежда живота си, но в един момент осъзнава, че няма най-важното. В Мачмейкинга при клуб Love.Match получих професионален подход и дискретност. Бих препоръчал Love.Match на всички мои приятели .

Dating Coach

Ирина, 39г.

След развода си мислех, че за мен повече няма втори шанс в любовта.  Чувствах се предадена и самотна. Участието ми в клуб Love.Match обърна нова страница в живота ми, започнах да излизам на срещи и се превърнах в нов човек. Благодаря на целия ви екип за всичко, което правите за мен!

bottom of page