Агенция за запознанства София- Мачмейкинг и бързи срещи, сериозни запознанства

Нашите клиенти

Нашата бутикова Мачмейкинг услуга в клуб Love.Match се състои от хора точно като теб - необвързани жени и мъже, търсещи висококачествена персонална услуга, успешен и подходящ партньор, с потенциал за дългосрочна и щастлива връзка. Ставайки член при нас, ти не просто купуваш услуга, ти ставаш част от семейството на Love.Match

 

Представяме ти част от профилите на наши клиенти:

seriozni zapoznanstva.jpg

К. 36 год. /мъж/

София

Аз съм мъж, висшист от София /187 см/, със спортна фигура. Работя в IT сферата. Търся интелигентна, мила и сериозна жена / до 40 г./ за да създадем семейство и деца. Може да има деца от предишен брак, това няма значение за мен. Важното е да разбран, открит и честен човек, с позитивна нагласа към живота.

П. 28 год. /жена/

София

На 28 години съм от Бургас, но живея в София /165 см/. Работя в банка, говоря английски и френски език. Искам да срещна сериозен и отговорен мъж /до 40 год./, със сериозна работа, тъй като съм на етап вече да създам семейство и дечица. Винаги съм харесвала домашния уют, но също така обичам да излизам с приятели и да танцувам. Обожавам морето и залезите.

И. 45 год /мъж/

София

От Варна съм, но живея в София / 180 см/ на ръководна длъжност съм в международна компания, разведен с дете на 12 г. Търся своята сродна душа, тъй като смятам, че истинската любов не се среща веднъж в живота, ами няколко пъти под различна форма. Готов съм да се грижа за жената до мен и нямам против да има и тя дете/деца. Подкрепящ и привързващ съм, може би и романтик. Обичам да чета и да слушам рок.

Д. 39 год. /жена/

София

От София съм /170см/, разведена с две деца. Търся интелигентен, приятен и сериозен мъж за да споделим хубавите неща от живота заедно. Вярвам, че най-хубавото тепърва ми предстои! Той трябва да е между 33 и 46 години и да не е по-нисък от мен. Обичам да пътувам на интересни места и да се забавлявам.

С. 43 год. /жена/

Пловдив

Жена от Пазарджик /161 см/, но понастоящем живея в Пловдив, с 2 пораснали момичета. Притежавам собствено Арт ателие, което ми носи спокойствие и удовлетворение. Търся приятен и уравновесен мъж / до 55г./, с който да пътуваме из страната и да се наслаждаваме на живота. Обичам да се разхождам из паркове, да посещам галерии и музеи, театри и кино. 

zapoznanstva seriozni s jeni sofia.jpg

И. 38 год /мъж/

София

Мъж /191см/, разведен, без деца, очаква да срещне своята половинка, с която да бъдат щастливи. Определям се като постоянен, отговорен и организиран човек, със собствен бизнес съм и финансово стабилен. Търся жена /до 43-44г/, с която да споделя интересите си и да обиколим света заедно. Обичам книгите, хубавите филми и планината.

ОТЗИВИ ОТ НАШИ КЛИЕНТИ

Girl with Yellow Sweater

Мая , 29 год.

Никога не съм си и представяла, че ще срещна такъв мъж чрез услуга, за която не бях и чувала никога в живота си. Още от началото се чувствах доста комфортно, момичетата са доста отзивчиви и винаги отговарят на всичките ми въпроси.  Вече няколко месеца сме заедно и съм щастлива!

Людмил, 41 г.

Понякога, наблягайки на кариерното развитие, човек губи представа за годините и живота около себе си. Човек урежда живота си, но в един момент осъзнава, че няма най-важното. В Мачмейкинга при клуб Love.Match получих професионален подход и дискретност. Бих препоръчал Love.Match на всички мои приятели .

Dating Coach

Ирина, 39г.

След развода си мислех, че за мен повече няма втори шанс в любовта.  Чувствах се предадена и самотна. Участието ми в клуб Love.Match обърна нова страница в живота ми, започнах да излизам на срещи и се превърнах в нов човек. Благодаря на целия ви екип за всичко, което правите за мен!