top of page

чт, 30.01

|

The Street

Бързи срещи 30.01- Италиански романс /Жени-рег./

Любовта е... среща в романтична обстановка с чаша вино

Registration is Closed
See other events
Бързи срещи 30.01- Италиански романс /Жени-рег./

Час и място

30.01.2020 г., 19:00 ч. – 21:00 ч.

The Street, ul. „Henrik Ibsen“ 14, 1407 Promishlena zona Hladilnika, Sofia, Bulgaria

За събитието

 В днешното забързано ежедневие е все по-трудно да срещнем човек, с който да почувстваме, че искаме да споделим ежедневието си, душата си, живота си...  Форматът "Бързи срещи" са място, където ще срещнеш търсещи хора точно като ТЕБ, подходящи или не- ще разбереш в момента, в който ги видиш ако не с очите, то със сърцето си. Защо Бързи срещи?

 • Тук хората са истински - за разлика от виртуалните запознанства тук ще срещнеш истински хора, с истинските им лица и имена, няма фалшиви профили и снимки.
 • Тук хората търсят това, което и ти- сигурен си, че тези хора търсят връзка, както и ти и те изпитват подобни притеснения, както и ти.
 • Тук хората са различни- ще срещнеш всякакви хора, без рамки и граници, което ще те доближи до истинското изживяване на привличането и първоначалния флирт, а защо не и до любовта от пръв поглед.
 • Тук има Дискретност - срещите се извършват в специално наети помещения за целта, където ще се почувствате спокойно и уютно, за разлика от сайтовете за запознанства и/или заведенията, където всеки ще ви види. 

Tickets

Цена

Количество

Общо

 • l

  34,00 лв.

  34,00 лв.

  0

  0,00 лв.

Общо

0,00 лв.

Споделете това събитие

bottom of page