top of page

вт, 10.12

|

The Street

Бързи срещи 10.12- Коледна магия /Жени 25-40 г. рег./

Любовта е .. коледна магия през Декември

Събитието е разпродадено
Вижте другите събития
Бързи срещи 10.12- Коледна магия  /Жени 25-40 г. рег./

Час и място

10.12.2019 г., 19:00 ч. – 21:00 ч.

The Street, ul. „Henrik Ibsen“ 14, 1407 Promishlena zona Hladilnika, Sofia, Bulgaria

За събитието

В днешното забързано ежедневие е все по-трудно да срещнем човек, с който да почувстваме, че искаме да споделим ежедневието си, душата си, живота си... 

Форматът "Бързи срещи" са място, където ще срещнеш търсещи хора точно като ТЕБ, подходящи или не- ще разбереш в момента, в който ги видиш ако не с очите, то със сърцето си.

 Защо Бързи срещи?

  • Тук хората са истински - за разлика от виртуалните запознанства тук ще срещнеш истински хора, с истинските им лица и имена, няма фалшиви профили и снимки.
  • Тук хората търсят това, което и ти- сигурен си, че тези хора търсят връзка, както и ти и те изпитват подобни притеснения, както и ти.
  • Тук хората са различни- ще срещнеш всякакви хора, без рамки и граници, което ще те доближи до истинското изживяване на привличането и първоначалния флирт, а защо не и до любовта от пръв поглед.
  • Тук има Дискретност - срещите се извършват в специално наети помещения за целта, където ще се почувствате спокойно и уютно, за разлика от сайтовете за запознанства и/или заведенията, където всеки ще ви види. 
  • Тук обстановката е подходяща- опитваме се да разнообразим максимално местата, в които се провеждат срещите, с цел всеки да може да се почувства уютно и спокойно според предпочитанията си и в атмосфера, която наистина му допада.

Споделете това събитие

bottom of page