вт, 04.02 | ul. "Gurgulyat" 27

Бързи срещи 04.02- Нощни срещи в софийски бар /Жени-рег./

Join Us
Registration is Closed
Бързи срещи 04.02- Нощни срещи в софийски бар /Жени-рег./

Час и място

04.02.2020 г., 19:00 ч. – 05.02.2020 г., 13:25 ч.
ul. "Gurgulyat" 27, ul. "Gurgulyat" 27, 1463 Sofia Center, Sofia, Bulgaria

За събитието

 В днешното забързано ежедневие е все по-трудно да срещнем човек, с който да почувстваме, че искаме да споделим ежедневието си, душата си, живота си...  Форматът "Бързи срещи" са място, където ще срещнеш търсещи хора точно като ТЕБ, подходящи или не- ще разбереш в момента, в който ги видиш ако не с очите, то със сърцето си. Защо Бързи срещи?

  • Тук хората са истински - за разлика от виртуалните запознанства тук ще срещнеш истински хора, с истинските им лица и имена, няма фалшиви профили и снимки.
  • Тук хората търсят това, което и ти- сигурен си, че тези хора търсят връзка, както и ти и те изпитват подобни притеснения, както и ти.
  • Тук хората са различни- ще срещнеш всякакви хора, без рамки и граници, което ще те доближи до истинското изживяване на привличането и първоначалния флирт, а защо не и до любовта от пръв поглед.
  • Тук има Дискретност - срещите се извършват в специално наети помещения за целта, където ще се почувствате спокойно и уютно, за разлика от сайтовете за запознанства и/или заведенията, където всеки ще ви види. 
Registration is Closed

Споделете това събитие